Presentación del blog

¡Saludos a tod@s!

Como su mismo nombre indica, este blog está destinado a recoger, paso a paso, todas mis salida, excursiones, rutas y viajes. Siempre a pié. Pequeñas escapadas, visitas a pueblos, rutas cortas, largos recorridos... Pero siempre a pie.

Mi idea es dar a conocer y compartir con todos mis lectores esos maravillosos rincones que muchos desconocemos y pasamos por alto, cuando están ahí, muy cerca de nosotros. O no tan cerca...


martes, 4 de abril de 2023

EL CAMINANT PER CATALUNYA A LES XARXES

 El programa del Caminant per Catalunya també s'expandeix per les xarxes. Som moderns. O almenys, intentem ser-ho al màxim, malgrat que de vegades no aconseguim agafar del tot el ritme. Almenys jo, que ja tinc una edat, i  els avenços tecnològics corren molt més que jo. Però faig el que puc.

El Caminant per Catalunya és un programa que es pot veure a totes les televisions locals de Catalunya. Molts de vosaltres potser en sou seguidors, o l'heu "caçat" al vol alguna vegada fent zaping... 

Així comença...

En aquest programa presentem caminades per tot el territori català. Caminades de tota mena, per alta muntanya, rius, valls, pics, costa, pobles... i de tots els nivells: de les més planeres a grimpades i ascensió a pics de 3.000 metres. Amb una durada de mitja hora, pretén ser una finestra als paisatges, història, cultura i tradicions d'arreu de les terres catalanes.

A part de les sortides setmanals que ens ofereixen les televisions locals, tenim possibilitat de recuperar alguns dels programes ja emesos en la tele, sigui a La Xarxa o a YouTube.

Si entreu a La Xarxa i us hi registreu, podreu veure uns quants dels darrers programes fets i emesos al llarg dels darrers mesos.

Si entreu a La Xarxa i us hi registreu, a més dels programes del Caminant per Catalunya, podreu veure qualsevol cadena local de televisió local en directe, així com la seva programació.

Us convido a entrar i tafanejar aquest pàgina, en la que no falta res, per no avorrir-se.

Clic en aquest enllaç


LA XARXA


A partir d'ara, també podreu trobar-nos a YouTube. I aquí també, a més dels vídeos del programa Caminant per Catalunya, troareu molts més vídeos amb diferentstemes.

Per veure'ns a YouTube, clic en aquest enllaç:


YOUTUBE TELEVISIÓ DEL RIPOLLÈS


I en aquest, els programes del Caminant per Catalunya:


EL CAMINANT PER CATALUNYA A YOUTUBE 


I com no. El blog del programa, en el que hi ha la crònica de totes les sortides i algunes fotos.

Clic aquí per entrar al blog:


BLOG DEL PROGRAMA


Sigui com sigui, seguirem adaptant-nos als nous avenços i tecnologies el millor que puguem. Prego em disculpeu si no vaig prou ràpida, si em quedo desfasada, si em perdo i no segueixo el fil tant ràpid com voldria... és el que té haver nascut tants anys enrere... 😉😉

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Agradeceré cualquier comentario