Presentación del blog

¡Saludos a tod@s!

Como su mismo nombre indica, este blog está destinado a recoger, paso a paso, todas mis salida, excursiones, rutas y viajes. Siempre a pié. Pequeñas escapadas, visitas a pueblos, rutas cortas, largos recorridos... Pero siempre a pie.

Mi idea es dar a conocer y compartir con todos mis lectores esos maravillosos rincones que muchos desconocemos y pasamos por alto, cuando están ahí, muy cerca de nosotros. O no tan cerca...


miércoles, 23 de noviembre de 2022

HISTORIA DEL CAMINANT PER CATALUNYA - 500 Programes

 CAMINANT PER CATALUNYA CELEBRA 500 PROGRAMES A LA XARXA

Una gran fita, si tenim en compte que, a més d'aquests programes hi ha els anteriors, els que encara no formaven part de la Xarxa, amb el nom de "Caminant pel Ripollès". I els que es van fer en format radiofònic!

En definitiva, el pastís es comença a quedar petit per a tantes espelmes.


MÉS DE 700 PROGRAMES!!!
Les espelmes quasi no hi cabràn!!!


En aquests moments, a mig novembre de 2022, ja en són més de 700, els programes que portem fets en total. Això vol dir que hem preparat més de 700 sortides, en les que hem visitat, recorregut i donat a conèixer més de 700 llocs diferents.

En aquest enllaç, més informació.


500 PROGRAMES DEL CAMINANT PER CATALUNYA


Hi ha gent que ens comenta:

-¿Encara us queden llocs per visitar?

-¿Com ho feu per trobar tots aquests llocs?

La nostra contesta és clara. Sempre queden llocs per descobrir, visitar i donar a conèixer.


Són molts, els paisatges i racons de gran bellesa.


I sobre com ens ho fem per trobar-los, tots aquests llocs tan variats, diferents i arreu del nostre país, aquí parlaré per la meva experiència, per la meva manera de fer, i penso que en aquest tema, cadascun de nosaltres, dels qui preparem o hem preparat sortides tenim la nostra manera de fer.

Jo trec idees de molts llocs. Fotos que veig per casualitat, els meus companys i amics, que em donen idees, reportatges i fotos de les xarxes socials, i una web que potser molts coneixeu: Wikiloc.

A partir d'aquí... ja us aniré explicant què faig i còm ho faig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Agradeceré cualquier comentario