Presentación del blog

¡Saludos a tod@s!

Como su mismo nombre indica, este blog está destinado a recoger, paso a paso, todas mis salida, excursiones, rutas y viajes. Siempre a pié. Pequeñas escapadas, visitas a pueblos, rutas cortas, largos recorridos... Pero siempre a pie.

Mi idea es dar a conocer y compartir con todos mis lectores esos maravillosos rincones que muchos desconocemos y pasamos por alto, cuando están ahí, muy cerca de nosotros. O no tan cerca...


domingo, 6 de noviembre de 2022

CAMINANT PER CATALUNYA - QUÈ-COM-PER QUÈ?

 CAMINANT PER CATALUNYA - El programa.


Us sona, aquest logo?


El Caminant per Catalunya és un programa que es pot veure a totes les televisions locals de Catalunya. La seva durada és d'aproximadament mitja hora i en ell es mostren rutes, caminades i racons de tot el territori català. 


Si l'heu vist alguna vegada, us sonaran les primeres imatges del programa

Molts dels qui fem el programa som persones voluntàries, col·laboradors molt entregats que, amb tota la nostra bona voluntat, contribuïm aportant els nostres coneixements, experiències, amistat i moltes ganes de passar-ho bé.


Gran bellesa, i grans amics.

Si voleu veure alguns programes, heu d'entrar a la pàgina web de LA XARXA.

Si entreu a TEMÀTICS - ENTRETENIMENTS, i en aquest apartat, en el buscador de dalt de tot a la dreta, poseu "Caminant per Catalunya" i us hi portarà directament.

Si voleu veure els programes, cliqueu en aquest enllaç:


LA XARXA


I a més del programa de televisió, també podreu trobar la crònica de cadascuna de les nostres sortides i algunes fotos en un Blog. El podeu trobar en aquest enllaç:





Tenim molta estima per Catalunya, per la seva història, cultura, tradicions, paisatges, i en general per tota una gran riquesa que en alguns casos ens pot passar desapercebuda. La nostra fi és donar-la a conèixer a tothom, d'una manera entretinguda, i amb petites explicacions molt concretes.

Pot ser alguns de vosaltres ja coneixeu el programa, però... sabeu què hi ha darrere l'escassa mitja hora que dura? Sabeu com es prepara, com es fa, com es grava, o com s'edita i treballa el vídeo?

-Per començar, aquest programa es defineix com: "Programa d'excursions fetes a tot Catalunya"

-La Productora és La Xarxa i TV del Ripollès.

-L'Entitat responsable és TV del Ripollès.

-I a través de la Xarxa es distribueix a totes les televisions locals de Catalunya.

Obro aquest apartat del meu blog, "Blog del Caminante", amb la idea d'explicar-vos tots aquests detalls. I moltes coses més. 

Per tal de fer-ho una mica coherent, ho estructuraré en diverses seccions i cada secció en capítols. Tot recollit en una pestanya amb el nom de "Caminant per Catalunya - què-com-per què?"

Tan sols us demano una mica de paciència i que de mica en mica, entre tots, anem descobrint totes aquestes meravelles del nostre Petit Gran País.

Admeto tota mena de idees i suggeriments...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Agradeceré cualquier comentario