Presentación del blog

¡Saludos a tod@s!

Como su mismo nombre indica, este blog está destinado a recoger, paso a paso, todas mis salida, excursiones, rutas y viajes. Siempre a pié. Pequeñas escapadas, visitas a pueblos, rutas cortas, largos recorridos... Pero siempre a pie.

Mi idea es dar a conocer y compartir con todos mis lectores esos maravillosos rincones que muchos desconocemos y pasamos por alto, cuando están ahí, muy cerca de nosotros. O no tan cerca...


miércoles, 21 de diciembre de 2022

PREPARACIÓ DEL PROGRAMA - El dia abans: estudiar els talls de veu i d'altres

 El dia abans: molta feina a fer.

 El dia abans de fer una sortida encara queda molta feina per fer. 

Cal tenir-ho tot a punt...

-Tinc el trac amb el recorregut, ja polit i ben estudiat

-He decidit i he identificat els talls de veu que vull fer.

-He buscat la informació dels llocs on vull fer parada i fer-hi un tall de veu per comentar algun element d'interès.

-He imprès tota aquesta informació en un document Word (i quan la impressora diu que no vol imprimir, em puc passar quatre hores barallant-me amb ella..  per acabar havent de fer resums i notes a mà!!)

He de creuar els dits per que funcioni...

Què falta?

-Acabar de donar un cop a la meteo. És fonamental tenir la previsió del temps sota control! Per a controlar la previsió del temps, nosaltres solem fer servir "Meteoblue".


METEOBLUE


-Comprovar que el GPS porti les piles carregades i/o carregar-les si cal.

-Preparar la motxilla.

-I el més important... estudiar i intentar memoritzar tot el que he de dir en els talls de veu. I no sempre em resulta fàcil...

Jo no sé com ho preparen o com ho fan la resta de companys que preparen sortides i programes del Caminant per Catalunya, però jo, amb tot això, ja he passat més de dos dies. I encara queda el dia de la sortida, aquest és el més atractiu i agradable (encara que també té les seves coses...), i algunes tasques posteriors a la sortida: descarregat el trac que he gravat, polir-lo i pujar-lo a la Wikiloc, fer un resum de la sortida, i enviar tot (informació, resum i trac) al regidor del programa (això ho explicaré en un altre post).

El premi?

Conèixer racons de gran bellesa, la història del nostre país, i passar un dia increïble emb molt bons amics.


El premi es tota aquesta bellesa...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Agradeceré cualquier comentario